Dagar Timmar Minuter Sekunder

Alexandra Jardvall – Klar för Traktor Power Cruise!

Alexandra är artisten och trubaduren med över tjugo års erfarenhet av att arbeta som musiker!
Hon sjunger samt spela gitarr och munspel vilket skapar en helt unik upplevelse för alla i publiken.

”Med publiken kan jag känna allt från sprudlande glädje till outhärdlig sorg, bättre psykolog än så går inte att få tag på”

-säger Alexandra med ett leende

 

Missa inte Alexandra Jardvall på på vår premiärkryssning!

 

//Team Traktor Power Cruise

 

DRÄNGARNA underhåller dig på världens första traktorkryssning!

Drängarna är klara för Traktor Power Cruise!

Så ta med dig traktor kompisarna och sväng loss till härlig musik i äkta Power style!

 

//Team Traktor Power Cruise

Följ med Ombord!

POWER Kennth är redo! Är du?

Kapten Kenneth är redo för Traktor Power Cruise, världens första traktorkryssning. Är du redo? Passa på att boka innan sista februari för att få rabatt på hyttpriserna!

På kryss med traktorkungen i Valbo!

Han är känd som Mr Party och Valbo-kungen! Han är också stjärna i flera av Traktor Powers filmer. Nu kan du träffa Mikael Linander på Traktor Power Cruise!

 

Mikael bor i Mackmyra By i Valbo mellan Gävle och Sandviken. Där har han en egen firma som reparerar alla möjliga maskiner.

Att komma hem till Mikael är som att ta ett kliv in i himmelriket. Här hittar du maskiner som du bara kan drömma om. Här finns till exempel ÖSA-prototypen ”Negercykeln” och här står en LeTourneau Tournapull. Det är en amerikansk självgående jordvagn med en fyrcylindrig GM-diesel.

“Jag är väldigt intresserad av ÖSA-maskiner och självklart entreprenadmaskiner. Jag har också mycket delar till de bandgående maskinerna som kom tidigt”

-Mikael.

 

Hans transporttraktor på landsvägen är en Volvo BM 800 och den har naturligtvis svenska flaggor och rakt rör för bästa soundet.

Men det är Traktor Powers fyra filmer om Party i surhålen som gjort Mikael till en kändis i hela norra Europa. Ingen kan som Mikael köra fast sina bandare och traktorer på den underbara vinter mossen utanför Valbo. Filmerna har gjort succé i Sverige men även översatts till både tyska och finska.

Nu har du chans att möta och snacka med traktorkändisen Mikael Linander på Traktor Powers kryssning på Ålandshav den 8 november. Skynda på och boka, det är 10 procents rabatt fram till sista februari. Välkommen!

 

//Team Traktor Power Cruise

OSCARS-GALA!

Det är dags att nominera din favorit till årets Oscars-gala! Priset delas ut på Traktor Power Cruise!

 

Nu startar uppladdningen inför den nya stora traktor-galan. Traktor Power vill hedra och hylla de som renoverar och bygger om traktorer. Traktor-Sveriges tre största utmärkelser kommer att delas ut under pompa och ståt. De tre kategorierna är årets renovering, årets powerbygge och årets patina. Det kommer att bli en fest som kan mäta sig med den stora Oscars-galan i Hollywood, USA. Alla kan nominera sin favorit eller varför inte favoriter!? Du kan tipsa om en kompis eller vad du själv har på gång i verkstaden. Ta en bild eller skriv bara några rader och skicka till Traktor Power Cruise mail traktorpowercruise@onemotion.se!

Du kan också ringa Traktor Powers Kenneth Fransson eller Joel Sannemalm.

 

Vi ses på båten!

 

//Team Traktor Power Cruise

Möt pullinglegenden på Traktor Power Cruise!

Nu har du chans att möta Christian och Ulrica Rudén och diskutera traktorpulling på kryssningen 8 november!

 

Smålänningen Christian Rudén har kört traktorpulling över 25 år. De senaste åren som förare på Valtratraktorn Countdown. Den har varit en av Europas stora inom dieselklassen Prostock i många år och Christian har tagit medalj i Europamästerskapen. Men nu är det slut med tävlingar i den dieselklassen både i Sverige och utomlands.

 

Vi har börjat bygga om traktorn till metanoldrift och den ska direkt kvalificera sig i den nya traktorpullingklassen Superstock Light. Det finns runt 15 traktorer i klassen i Europa och jag tror det byggs lika många till i vinter. Jag tar hjälp av den kände holländske pullaren Willem Veldhuiser för metanolbygget och Pekka Herlevi hjälper till med undre delen av motorn.”

-berättar Christian som även är general för Målilla Traktor Power Weekend helgen efter midsommar.

 

“Utseendet på traktorn kommer att vara exakt densamma. Cylindervolymen minskas från 8,3 liter till 7,6 genom att använda en annan vevaxel. Turbon måste vara mindre men motorn kommer att varva uppåt 6 500 varv per minut och effekten kommer att ligga strax över 2 000 hästkrafter vilket inte är mycket mindre än dieseltraktorn Countdown.”

-säger en entusiastisk Christian.

 

Du som åker med på Traktor Power Cruise  har möjlighet att prata alkoholpulling och Målilla Traktor Power Weekend med Christian och frun Ulrica.

 

Vi ses på Traktor Power Cruise!

 

 

Nyhet – Traktor Power kids Corner!

Idag är det 302 dagar kvar till premiären av Traktor Power Cruise!

NYHET! På kryssningen kommer det att finnas en Traktor Power kids Corner. Där kan kidsen roa sig med allt från traktorfilmer till traktor- aktiviteter. Nu snackar vi radiostyrt.

Så ta med hela familjen på en riktig kryssning i äkta Traktor Power anda!

 

Vi ses den 8 november!

 

Hej! Nu har Traktor Power hyrt hela Cinderella för världens första traktorkryssning

Ja, det är sant! Vi drar 8 november 2018 från Stadsgårdskajen i Stockholm! Kan du tänka dig en hel båt med traktorkompisar. Boka redan nu! De första 100 bokningarna bjuder jag på öl eller läsk i baren. De du! Häng med oss de närmaste 22 timmarna! Joel, Mia, Jessica och jag gör provkryssningen live och jag lovar försöka ta över kaptensstolen på Cinderella.

Powerhälsningar Kenneth Fransson/Traktor Power